Faciliteter

Aabækhytten, Avbækvigvej 50, 6200 Aabenraa

ejes af Den selvejende institution Aabenraa Spejderhuse,

Hytten er fra ca.1935. Hytten er efter om- og tilbygninger (seneste i 2012) en hytte med plads til 50 personer. I den nyeste tilbygning forefindes der et patrulje rum med sengeplads til 8 personer. Derudover offentlig toiletrum.

Der er opholdsstue med borde og bænke, nyt køkken fra 2008 med køleskab, fryser samt service til 30 personer samt 2 indendørs toiletter og 2 baderum.

På 1.sal er der 2 sovesale med madrasser til 50 pers.

Hytten opvarmes med brændeovn i stuen, gulvvarme i køkken samt el radiatorer på sovesalene og i toilet – og baderummene.

Fra verandaen er der trapperum og dør til 1. sal, døren skal være uaflåst under brug af hytten, da trappen er nødudgang / brandtrappe.

Hytten er ikke handicapvenligt indrettet.

Der er 5 udendørs bord/bænke sæt på grunden.

Aabækhytten ligger ved børnevenlig, offentlig strand ved Aabenraa fjord og Jørgensgaard skov. Skoven er statsskov og gældende regler for færdsel i skove skal overholdes.

Obs. der skal indsendes ansøgning om tilladelse til større løb og øvelser senest 3 uger før til www.skovognatur.dk , følg linket Hvis du vil: Ansøge om aktiviteter i naturen

Husk altid at fjerne udlagte spor og poster.

www.skovognatur.dk link til “lokale enheder” Sønderjylland, hvor du kan finde vandretursfoldere mm om Aabenraa og omegn.

Der er etableret bålplads bagved hytten.

På grunden er der aflåst brændeskur (inkl. trillebør, flækøkse og sav) med træ til brug under lejemålet.

Rafter til pionerarbejde skal medbringes.

Bag hytten er der lejrplads til ca. 50 personer, denne udlejes kun sammen med hytten.

Aabækhytten ligger i statsskov og derfor er der begrænsninger for udlejning.

Hytten udlejes kun til spejdere, børneinstitutioner og andet ungdomsarbejde. Ikke til private formål, private fester, klassefester o. lign. Støjende og beruset adfærd er ikke tilladt, tag hensyn til natur og naboer. Lejes hytten under falske forudsætninger vil lejemålet øjeblikkeligt blive bragt til ophør fra udlejers side.

Lejemålet gælder fra kl.13.00 på ankomstdagen til kl.12.00 på afrejsedagen, medmindre andet er aftalt.